JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 64

Bråstopp i Bergen

Skrevet av
Marerittet i vest fortsetter.

Etter å ha gått i gjennom kvartfinalene med seks strake seire, ble det bråstopp i første semi.
Vi reiste til Bergen med et godt håp om seier etter flere overbevisende kamper i kvart'n.

Tidligere denne sesongen har vi tapt begge oppgjørene borte mot FyllingenBergen.
Først i seriekamp på Stryn, deretter i cupkamp i Framohallen fire dager etterpå.

Nå tok vi nok en gang turen til Framohallen, og dessverre gikk det ikke bedre denne gangen.
Borte var det fine spillet og de gode prestasjonene fra kvartfinalespillet.
Nå var det skuddbom, tekniske feil og svakt forsvarsspill som dukket opp i stedet.

Førsteomgangen var jevnspilt med ledelse til begge lag flere ganger. det sto 12-12 til pause.

I andre omgang startet vi også greit, men etter et par utvisninger og tekniske feil, var vertene plutselig fem foran.
Vi prøvde å prøvde, men denne kvelden så alt ut til å gå mye lettere for hjemmelaget.
Også dommeravgjørelsene var i FyllingenBergens favør ved flere anledninger.

Men alt i alt var det vår egen feil at vi nå har en skikkelig jobb å gjøre på lørdag, for å få en tredje kamp onsdag 9/5.