mandag, 20 januar 2020 20:33

Kronekamp og Aftergame lørdag 1/2

Skrevet av

Kronekampen 2020 med påfølgende Aftergame Party på Scandic Central

Lørdag 1. februar spiller Elverum Håndball Herrer hjemmekamp mot Nærbø. Kampstart kl 15:00. Gratis inngang for alle - bli med og hei på gutta frem til seier i full hall i årets Kronekamp:)

Etter Kronekampen arrangeres det i tradisjonen tro Aftergame Party. Festen begynner kl 19:00 på Scandic Central Elgstua med påfølgende buffet fra kl 19:30. Utover kvelden vil det bli intervjuer med spillere og ledere i EHH og premieutdeling i kronekamplotteriet. For de som ønsker det fortsetter festen på Central Scene. Bussene kjører over til Central kl 22:30. 

MERK: Aftergame Party er flyttet i sin helhet til Scandic Central.

Taiga'n sine medlemmer ønskes velkommen med på Aftergame Party til en pris a kr 375,- per person. Dette dekker da buffet og en drikkeenhet. Ønsket drikke resten av kvelden betales av hver enkelt. 

Ønsker du å være med på en sosial helaften sammen med håndballfamilien? Meld deg gjerne på i dag:) Påmelding i form av betaling av kr 375 per person på VIPPS til Taiga'n #516186 innen søndag 26. januar. Spesifiser gjerne navn dersom du betaler for flere/eller andre enn deg selv. Åpent for alle som melder seg på ved betaling innen oppgitt frist - koselig om vi ses:)