fredag, 21 august 2020 20:35

Midlertidig plassering i Terningen Arena

Skrevet av
SALKART: Vi får X antall billetter på felt F SALKART: Vi får X antall billetter på felt F

 

Som kjent er vi inne i en spesiell tid og spesielle tider, krever spesielle tiltak, også for oss som medlemmer av Taiga'n supporterklubb.

 

  • Taiga'n blir tilgodesett med X antall plasser på felt F for hver kamp, se salkart. Du må gi tilbakemelding innen mandag 24. august om du vil være med her.
  • Det vil bli en trekning og fordeling/rullering av plassene, mest mulig rettferdig (håper vi)
  • Det er et uttalt ønske om fortsatt trøkk og liv i hallen. Derfor har vi i styret ytret ønske om å få stå mest mulig samlet
  • Vi står, uniformert selvsagt
  • Billettene fordeles blant de som har sesongkort 20/21 og gyldig medlemskap i Taiga'n 20/21 (blått oblat)
  • Vi ønsker at de nye trommene våre skal bli brukt mest mulig, det vil si, at vi trenger 3-4 trommeslagere hver kamp. Det rulleres på dette i likhet med de andre billettene, gi beskjed om du vil slå på trommer

Så er dette noe for deg? Send melding til Torgeir Østenengen på Messenger eller mobil 958 15 216. Meldingen MÅ inneholde navn og mobilnummer (og om det er noen du vil være sammen med på kamp). Disse opplysningene vil bli sendt videre til EHH, som sender ut billettene.

 

De som ikke ønsker å stå sammen med Taiga'n, er selvsagt med i trekningen av de andre plassene, som er til fordeling blant de med sesongkort 20/21. 

 

Nytt av året, og sannsynligvis fremover, er at vi nedlegger forbud mot tuter som man blåser på/i. Dette er først og fremst av hensyn til smittevern. Det er mange andre måter å lage liv og stemning på/med, kun fantasien som setter grenser her. Hva smittevern ellers angår, så følger vi til enhver tid gjeldende retningslinjer. Dette gjelder uansett hvor vi ferdes. Har du billett til en kamp, men ikke kan gå på grunn av at du er syk, eller er i karantene, oppfordres du til å gi bort plassen din. Dette gjør vi for å kunne være så mange som mulig som støtter gutta.

Retningslinjer og anbefalinger kan leses på Helsedirektoratets hjemmesider https://www.helsedirektoratet.no/tema/beredskap-og-krisehåndtering/koronvirus og på FHI Folkehelseinstituttet https://www.fhi.no