onsdag, 16 desember 2020 20:54

Cupfinalefest i Boligpartner Arena 29.12.20

Skrevet av

CUPFINALE 2020

Romjula står snart for tur, og med den en god tradisjon, NM-finale i håndball. Tradisjon tro, skal Elverum håndball og Taiga'n dit. Noe som dessverre ikke er helt tradisjon, er sterk begrensning av billetter.

Vi i Taiga'n har fått tildelt 30 billetter for fordeling til våre medlemmer. Disse fordeles etter loddtrekning på medlemmer som ønsker å følge cupfinalen i Boligpartner Arena på Hamar. Alle medlemmer som betalte kontingenten inne 10.10.20 kan være med i trekningen. Det er kun mulighet for 1 billett pr medlemskap og vi har fått opplyst fra EHH at billetten er personlig, det vil si at du må bruke den selv. Det er ikke krav om sesongkort for å være med i trekningen. 

Dersom du ønsker å være med i trekningen at cupfinalebillett, er siste påmeldingsfrist søndag 20. desember kl. 2200. Link til påmelding finner du her: Taigan - Cupfinalefest i Boligpartner Arena 29.12.20.

Trekningen av billettene skjer påfølgende mandag. Betaling av eventuelt tildelt billett skjer nærmere cupfinalen.

Billettpris: 250,-

Kampdato: 29.12.20 kl. 16.30

Sted: Boligpartner Arena, Kornsilovegen 58, Hamar

Taiga'n setter dessverre ikke opp buss på grunn av pågående pandemi. 

Nærbø har aldri spilt finale på seniornivå, og vi vet at Nærbø har fått tildelt like mange billetter som EHH. Det vil si at vi kommer til å få tøff motstand både på banen og fra tribunen. #sammenforelverum gjelder mer enn noen gang for her blir vi garantert utfordret. Vi som supporterklubb må heie alt vi makter gutta våre frem til en ny NM-tittel.