tirsdag, 24 august 2021 18:51

Spennende ting som skjer

Skrevet av
Jubileumsmerke i stoff, 5 cm i diameter Jubileumsmerke i stoff, 5 cm i diameter

Nå skjer det spennende saker, hele tiden.

Vanskelig å lage saker på alt, men vi har forsøkt å samle litt her.

Spre budskapet videre til en venn, eller gjerne mange.

 

Onsdag 25/8 spiller LFH09 mot EHH i 2.runde av NM. De har kun mulighet til å slippe inn 36 personer på tribunen. Det er slik sett ikke satt av plasser til bortelaget. Kampen må derfor sees på annen måte.

 

Lørdag 28/8 har EH avkast på Kremmertorget. Og der er også vi i Taiga`n på plass. Selvsagt. Det vil være noen fra styret på plass der, hele tiden, slik at medlemskap og oblater kan ordnes. Vi kommer også til å selge vårt jubileumsmerke, som kan limes på hva som helst. Et samarbeid med Joker trykk. Det vil koste 20,- pr. merke.

Styret ønsker seg litt hjelp fra noen av dere medlemmer, til å stå sammen med oss og dele informasjon om Taiga`n, til de som ønsker litt mer av det. De som har lyst til å bidra, kan sende en melding til Torgeir.

ALLE er selvsagt velkomne til å delta på andre måter også. Vi som står på stand, stiller uniformert. Selvsagt.

 

Tirsdag 31/8 er første bortekamp i REMA1000-ligaen. Vi setter så klart opp buss, fra Elverum Turbuss A/S. Tom Arne har akkurat fått ny og større buss. Vi utvider derfor antallet, så løp og meld dem på

BUSSTUR DRAMMEN

 

Fredag 3/9 arrangerer EH jubileumsgalla. Påmelding via appen til EH

 

Lørdag 11/9 spiller EHH borte mot Kristiansand, kl.18.00. Det planlegges for busstur, men er avhengig av litt tilbakemeldinger fra dere. Det er utfordrende med så lang tur, ned og opp samme dag. Vi undersøker muligheten for overnatting og kostnad for dette.