torsdag, 02 mars 2023 08:07

Invitasjon vest

Skrevet av

Storhamar vs Vipers

Vi i Taiga`n, og andre som har lyst, er invitert til storkamp på Hamar vest, onsdag 8/3.

Kampen er kl.18.15

Ved samlet bestilling av billetter, så får medlemmer i Taiga`n halv pris, altså 100,-

Påmelding gjør du HER. Frist for påmelding er mandag 6/3.

Bli med å lag litt trøkk og stemning på Hamar.

Se invitasjonen fra Storhamar marked :

Storhamar Håndball Elite ønsker at folk skal komme på våre kamper.  Derfor jobber vi hardt for å forbedre vårt produkt.  Selve kampavviklingen overlater vi til Kenneth Gabrielsen og hans disipler, men rammen rundt kan vi gjøre noe med.

 

Vi har allerede lansert konseptet «Dagens Rema 1000 tilskuer.» Vi spiller i Rema 1000 ligaen, og vi har Rema 1000 som vår lokalbutikk i samme bygning.  Vår lokalbutikk stiller sporty opp for SHE, og fyller en handlepose med godsaker til hver hjemmekamp.  Posen deles ut til en tilfeldig valgt tilskuer i løpet av 2. omgang.  Det eneste som kreves for å være med i trekningen er at man møter på håndballkampen.

 

I januar begynte vi å intervjue begge lags trenere i pausen. Selvfølgelig for å få en umiddelbar kommentar på hva de tenker etter første omgang, og hva de mener skal gjøres den siste halvtimen.

 

Vårt loddsalg er en god inntektskilde for Storhamar Håndball Elite.  Salget har imidlertid blitt gjennomført over samme lest i mange år.  Vi merker dessverre en dalende interesse, og iverksetter spennende tiltak for å forbedre dette produktet.  Tilgjengeligheten blir bedre.  Vi flytter salget ved adgang for feltene A,B.C,D og F til toppen av trappa, samtidig som vi øker kapasiteten til to selgere.  Vipps er en tungvint betalingsform, så vi tar i bruk betalingsterminal som en tilleggstjeneste. Pris pr. lodd er kr. 10,-.  Det skal lønne seg å kjøpe flere lodd, så man får 6 lodd for kr. 50,-.  Nytt er at om man spanderer en hundrelapp, får man 15 lodd!!  Vårt lotteri har 5 faste premier, og gevinstene offentliggjøres på storskjerm i pausen.  Fra og med kampen mot Vipers 8. mars innfører vi en ekstrapremie.  Denne premien trekkes på direkten i pausen, fra midtsirkelen.  Premien er hemmelig og forskjellig fra kamp til kamp, men vi garanterer en spennende variant.

 

Storhamar Håndball Elite har videre inngått en avtale med La Perla om pizzabuffet før kampen. Fra kl. 16:00 før kampstart serverer La Perla pizzabuffet inkludert en enhet med alkoholfri drikke, forbeholdt tilskuere på våre kamper.  I pausen serverer vi kaffe med biscotti på anvist sted i hallen.  Biscottien leveres av et nyoppstartet firma som heter Puttimunn.  Pizzabuffet, kaffe m/ biscotti og kampbillett koster kr. 225,-.  Vi mener dette er en meget god avtale, siden en vanlig kampbillett koster kr. 200,-. Ønsker man å benytte seg av La Perlatilbudet er det direkte påmelding med betaling til undertegnede innen kl. 12:00 kampdagen.  ( Tidspunkt på poster er feil.) I dette tilfellet skal man IKKE kjøpe kampbillett i vår app. Vi ordner egne priser for barn.

 

Onsdag 08.mars kl. 18:15 kommer serieleder Vipers på besøk.  Et av verdens beste lag som det alltid er artig å få på besøk i Boligpartner Arena.  Vi har spilt gode kamper mot Vipers før, og håper å gjøre det igjen.  Til denne kampen får vi også en VERDENSPREMIERE.  Jeg sier ikke hva det er, men det involverer våre spillere, og blir en nytelse å overvære.  MØT OPP TIL KAMP FOR EN EUFORISK OPPLEVELSE.

 

Mvh

 

Steen Morten E. Johansen

Arrangementsansvarlig Storhamar Håndball Elite

Tlf. 969 08 697